joi, 23 iunie 2016

Feleacu Summer Games - distracţie marca ”college life”

Vara aceasta începe o nouă tradiție la Cluj, încep jocurile olimpice de vară, într-o atmosferă ”college life” cu muzică, party până dimineața pe un rooftop al orașului (Feleac) cu o panoramă a întregului oraș, distracție, premii, drinking games, tobogan de apă și nu numai.

Sâmbătă, 25 iunie începând cu ora 14.00, dăm drumul la distracție maximă în FUN PARK CLUJ la prima Olimpiadă de vară: FELEACU SUMMER GAMES. 

6 probe ce vă vor testa abilităţile în lupta pentru a deveni rege pe dealul Feleacului la "Feleacu Summer Games".
Premiul I este de 1.000 de lei, dar nici locurile II și III nu lasă de dorit: invitații la MOX (Music Outdoor eXperience) și respectiv vouchere la Fun Park Cluj.
Muzica bună va acompania evenimentul și îl va transforma într-un party deasupra orașului de la 14:00 până în zorii zilei alături de Ugly Astronaut, Vlad Bretan, Alex One, S-t-phan, SKNYGUY, Ciakar, Preax și mulți alții.
Intrarea la party este liberă.

Înscrierile la olimpiadă se fac fie pe mail la partenerii noștri: office@musicoutdoorexperience.ro, fie la fața locului în ziua evenimentului până la ora 15:00. Taxa de înscriere este 50 de lei/echipă. O echipă va fi alcătuită din 3 persoane, băieți, fete, fete și băieți.

Probele la Olimpiadă sunt după cum urmează:

BeerBob - Proba de Prudență (vezi regulament)
Halbere - Proba de Anduranţă (vezi regulament)
Coloana infinitului (vezi regulament)
Butoiul zburător (vezi regulament)
Ştafeta olimpică (Biatlon) (vezi regulament)
The Legendary BeerPong (vezi regulament)


Mai multe detalii găsiți pe pagina de facebook FUN PARK CLUJ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu